Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кевин Костнър и Уди Харелсън по следите на Бони и Клайд

отпечатай новината

26.06.2017 10:33 | Видян 1670 пъти

Кевин Костнър и Уди Харелсън по следите на Бони и Клайд

Звездите Кевин Костнър и Уди Харелсън са дали съгласието си за участие в бъдещ филм на продуцентската компания Netflix, посветен на тексаските рейнджъри ветерани Франк Хамър и Мани Голт, ликвидирали легендарните престъпници Бони и Клайд. Лентата ще се казва Highwaymen - "Разбойници".

Франк Хамър и Мани Голт дълго преследвали двойката обирджии от ерата на Голямата депресия Клайд Бароу и Бони Паркър и в крайна сметка участвали в убийството им от засада на 23 май 1934 г., припомня „Холивуд Рипортър“. Ветераните оцелели в над 100 престрелки с бандити и видели сметката на поне 53-ма.

Бони и Клайд стават известни с 12 банкови обира, но в началото на престъпната си кариера предпочитат да плячкосват малки магазинчета, бензиностанции, фризьорски салони. На съвестта им лежат убийствата на 9 полицаи и неколцина цивилни граждани. Филмът на Артър Пен „Бони и Клайд“ с Фей Дънауей и Уорън Бийти през 1967 г. е номиниран за „Оскар“ в 10 категории и печели 2 статуетки. Тук гледната точка и детайлите в историята ще са различни.

Бъдещият филм за онези, които са били от другата страна на барикадата – за хората на закона, преди е влизал в намеренията на Universal, като Пол Нюмън и Робърт Редфорд щели да са в главните роли. Смъртта на Нюмън през 2008 г. осуетява осъществяването на проекта.

Преди 4 години той е актуализиран с Уди Харелсън и Лиъм Нийсън като Мани и Франк, но Нийсън се оттегля и идеята отново е замразена. Сега, след като правата за реализация са придобити от Netflix, Кевин Костнър замества Нийсън, а на режисьорския стол ще седне Джон Лий Хенкок, който е доработил оригиналния сценарий на Джон Фуско. Продуцент ще е Кейси Силвър.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !