Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Balkanika TV посвещава програмата на Тоше Проески на 25 януари

отпечатай новината

22.01.2009 13:45 | Видян 2458 пъти | Гласували 4

Balkanika TV посвещава програмата на Тоше Проески на 25 януари

Balkanika TV ще посвети програмата си на 25 януари на голямата македонска звезда Тоше Проески. През целия ден неговото творчество ще бъде акцент, като освен негови клипове, зрителите ще могат да видят и големия му концерт от 2007 година в най-голямата зала в Белград – „Арена”. Той ще бъде показан на части от 12.00 часа на обяд до 22.00 часа.

На 25 януари Тоше Проески щеше да навърши 28 години. Македонската поп икона  загина на 16 октомври 2007 година при автомобилна катастрофа. Неочакваната му смърт бе истински шок не само за всички македонци. Тоше бе популярен във всички балкански страни, готвеше пробив на европейския и американския пазар. Певецът живее в сърцата на всички свои почитатели, които и до днес не искат да повярват в случилото се.

На 5 октомври 2008 година Международната фондация „Тоше Проески” и Министерството на културата на Македония организираха благотворителен концерт на градския стадион в Скопие, който ще бъде ежегоден. Balkanika Music Television и Фен ТВ го излъчиха пряко, българските зрители също се включиха активно в благотворителната кампания. По желание на организаторите парите бяха дарени на нуждаещи се в България. Събраната сума бе връчена на Дневен Център „Покров Богородичен“, който помага на родители и близки да се справят с проблемите на възпитание, обучение и интеграция на деца и младежи със специални нужди.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

В памет на Тоше Проески

Няма коментари към тази новина !