Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кит Харингтън: Джон Сноу е по-бъбрив

отпечатай новината

10.07.2017 11:35 | Видян 1316 пъти

Кит Харингтън: Джон Сноу е по-бъбрив

По-самоуверен, директен и безкомпромисен – такъв ще бъде Джон Сноу в седми сезон на „Игра на тронове“, чиято световна премиера е на 16 юли. „Промяната за него е градивна, той е доста по-бъбрив. Не просто не знае какво трябва да направи, но е абсолютно убеден и в това, което казва – докато преди в думите му винаги прозираше някакъв страх и съмнение. Сега ми беше супер забавно да издавам звуци, различни от въздишки и колебливо ръмжене.“, сподели за Entertainment Weekly Кит Харингтън, пише Monitor.bg

В предстоящите епизоди героят му ще воюва освен за железния трон и за шанса да общува нормално със Санса Старк, най-голямата дъщеря на владетелите на Севера и негова полусестра. „Между тях определено има напрежение и това ще се види още с първата им сцена за сезона. Конфликтът зрее заради същите проблеми – тя подлага на съмнение всяко негово решение и команда, а той не се вслушва в съветите й.

Но колко ще се отдалечат един от друг и на колко тъмно място ще се озоват емоционално, предстои да видим.“, обяснява актьорът. Той подсказва още, че събитията в седми сезон ще се развиват с много по-инфарктни темпове. „Сезонът е различен е от всеки предходен, защото сюжетът е устремен към абсолютния край. Доста персонажи и казуси ще се сблъскат със скорост, с която не сте свикнали досега“, казва британският секссимвол.

„Нещата се случват по-бързо, защото в света на тези герои войната е на прага. Конфликтите, които назряваха в последните шест години, са на ръба да експлодират и това създава в обитателите на Вестерос чувство за спешност и обреченост. Това ги кара да форсират всяко свое действие”, обясни наскоро пред Entrtainment Weekly един от идеолозите на сериала Дан Уайс.

Снимка: сп. Time

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !