Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Мъжът на Галена иска и момиче

отпечатай новината

11.07.2017 10:33 | Видян 2324 пъти

Мъжът на Галена иска и момиче

Половин година, след като фолкдивата Галена даде живот на втория си син Александър, мъжът й Галин я навива и за трето дете. Този път обаче той си мечтае за момиче. „Засега не обмислям подобно нещо. Имах и здравословен проблем по време на бременността си с Александър, с по-големия ми син Стефчо пък имахме проблеми след като се роди – прекара 25 дни в кувьоз“, обясни пред bTV изпълнителката на „Мама ураган“.

Тя съжалява, че е прекратила отпуска си по майчинство толкова рано след раждането на Александър, но е доволна, че получава голяма помощ в отглеждането му не само от наетата детегледачка, но и от Галин, неговата майка и дори Стефан.

„Мъжът ми страшно много обича деца. Преди дни получихме покана да присъстваме заедно на едно събитие и той отсече: „Иди ти! Аз ще си остана с децата“, обясни още Галена, която отсега е поканена да стане кръстница на сватбата на своя колега Фики Стораро. „Той се шегува, че с мен нещата му вървят.

Дуетът ни имаше успех, а аз избрах и момичето му. Бяхме заедно на участие в Белгия и аз му посочих Гюлджан. След известно време се срещнах с майка му и тя ме попита какво знам за бъдещата снаха, тъй като аз съм я избрала“, спомня си певицата.

Фики предложи брак на нежната си половинка по време на полет с хеликоптер през юни.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !