Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лили Иванова пее в залата на Боб Дилън в Берлин

отпечатай новината

12.07.2017 10:44 | Видян 1378 пъти

Лили Иванова пее в залата на Боб Дилън в Берлин

Националното турне на Лили Иванова наесен ще прерасне в европейско – след като се поклони за бис в зала 1 на НДК на 25 октомври поп дивата ще се отправи към Берлин (3 ноември), Мадрид (6 ноември) и Милано (6 декември).

В германската столица жената, която пише музикалната ни история с гласа си, ще излезе на сцената на Tempodrom. Залата е втората по големина в града и през годините е приютявала артисти от ранга на Ленърд Коен, Иги Поп, Сийл и Крис Норман, а особен афинитет към нея има бунтаря с китраа сред носителите на Нобел Боб Дилън.

Капацитетът на мястото е 3 114 седящи места, а Лили Иванова ще е първият български изпълнител с концерт там.

В Мадрид изпълнителката на Този свят е жена ще рисува картини в звуци в Teatro Lope de Vega, която е с 1445 места, а в италианската модна столица Лили ще попадне под водопад от цветя и аплодисменти в Teatro Carcano.

Шоутата на момичето със спартанска воля и поезия в тембъра се изпипват логистично от местните културни центрове, като работата по тях е започнала още преди 10 месеца, издават организаторите от LM SI GROUP.

В момента се наливат основите на тур график, който да обхване още по-голям брой столици на Стария континент през 2018 г, научи Монитор.

Към поредното приключение в кариерата си Лили ще потегли на борда на добре смазаната си музикантска машина в лицето на Ангел Дюлгеров (китара, цигулка), Оги Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани).

В сетлиста ѝ ще влязат както златните ѝ хитове, така и песните от новия безименен албум, който излезе преди около месец на пазара.  Специално за турнето е създаден сайтът www.liliivanova.com с подробна информация за концертите. Билетите вече са в продажба в еventim.bg и ticketportal.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !