Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ваня Цветкова с нова прическа

отпечатай новината

14.07.2017 10:44 | Видян 2203 пъти

Ваня Цветкова с нова прическа

Кинозвездата от миналото Ваня Цветкова преживявала период на драстични промени, пише БЛИЦ. След като падна жестоко по стълбите и счупи фатално крака си, актрисата осъзнала, че е време да отвори нова страница в живота си.

Докато лежала прикована към леглото цял месец, Ваня стигнала до прозрението, че промяната започвала първо от външия вид на човека. Веднага щом стъпила на краката си, подстригала почти до корен емблематичната си руса грива.

Дори близките ѝ останали изненадани от трансформацията във визията ѝ, защото през годините Цветкова винаги е била еталон за сексапил и красота. Наскоро безработната артистка, която се подвизаваше години наред като крупие в оборотно казино в Лас Вегас, се открехнала и към медитацията.

Звездата от Лавина се увлякла по будизма и търсела мир със себе си в пустинята. В пясъците и жегата Ваня изпълнявала странни ритуали, които ѝ връщали желанието за живот. Отскоро скъсала напълно и връзката си с България, отказвайки да говори на родния език.

В социалните мрежи публикувала само на английски, интересувала се живо от политическия живот на САЩ и обществените настроения там, но не и от тези у нас. Самотата обаче я измъчвала най-много.

„Аз съм голям егоист, вероятно затова съм сама“, споделя Цветкова. Вече и 30-годишният ѝ син не прекарвал толкова време с нея, защото имал сериозна приятелка. Актрисата признава, че не ревнувала момчето си от гаджетата му, но ги намразвала веднага, щом видяла, че не го обичат истински.

Надявала се обаче да срещне сериозен мъж, с когото да прекара живота си. Била готова да зареже кариерата си завинаги и да се отдаде на пътувания и изучаване на света с него. И сега ѝ се обикаляло, но нямала достатъчно пари, за да си го позволи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !