Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Джесика Алба е бременна за трети път

отпечатай новината

18.07.2017 09:59 | Видян 1819 пъти

Джесика Алба е бременна за трети път

Още едно звездно бебе е напът! Джесика Алба обяви, че със съпруга ѝ Кеш Уорън са в очакване на своята трета рожба.

36-годишната актриса и бизнес дама сподели щастливата вест в своя Instagram профил. Там публикува клипче, на което тя и дъщерите ѝ Онър (9) и Хевън (5) държат балони с цифрите 1,2 и 3.

“Кеш и аз официално ще бъдем превъзходени числено,” пише Алба, добавяйки в хаштагове “бебе на борда”, “отново” и “благословена”.

През уикенда актрисата беше забелязана на ваканция на Хаваите, където папараци я уловиха да се забавлява на плажа и във водата, а феновете ѝ веднага се запитаха дали Джесика не е бременна отново.

Алба никога не е крила, че за нея и Кеш Уорън семейството е приоритет. От 2012 г. насам обаче, звездата се е посветила на кариерата на бизнес дама и The Honest Company.

“Щастлива съм с двете ми момичета! По-натам или пък след 10 години – кой знае, но засега сме си добре,” заяви тя през същата година по отношение на слуховете, че отново е бременна.

Джесика и Кеш се срещат през 2004 г., когато актрисата се снима във филма Фантастичната четворка. През 2008 г. двамата се женят на церемония в Лос Анджелис.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !