Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Отиде си и Честър Бенингтън от Linkin Park

отпечатай новината

21.07.2017 09:01 | Видян 2127 пъти

Отиде си и Честър Бенингтън от Linkin Park

Фронтменът на Linkin Park Честър Бенингтън бе открит мъртъв тази сутрин в дома си, пише монитор. В  9 ч местно време полицията в Лос Анджелис е получила сигнал за труп в Палос Вердес, предградие на мегаполиса, където се помещаваше и постоянния адрес на певеца. Към момента основната версия, по която полицията работи, е че Бенингтън се е обесил.

Момчето, чиято ярост превръна в истинска алтърнативна стихия Linkin Park, навърши 41 този март. Само преди месец в интервю той призна, че е обмислял опцията за самоубийство от дете, когато родителите му се развеждат, той се изнася да живее с баща си и години наред премълчава факта, че е насилван от по-възрастен мъж.

По ирония на съдбата Честър си отиде на 20 юли – рожденната дата на Крис Корнел, който в края на май също сложи край на живота си с помощта на гимнастически ластик в хотелската си стая. Бенингтън и медитативно звучащия лидер на Soundgarden бяха близки приятели и той пя на погребението му. Музикантът не криеше, че води дългогодишна битка с пристрастеността си към алкохола и наркотиците. Очевидно битката с личните му демони отиде One Step Closer To The Edge, или както в случая би трябвало да се перифразира заглавието на парчето на Linkin Park - Стъпка отвъд ръба, към вечността. Честър остава след себе си шест деца от два брака.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !