Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Днес Джей Ло ще духне свещичките

отпечатай новината

24.07.2017 09:31 | Видян 1736 пъти

Днес Джей Ло ще духне свещичките

На 24 юли своя 48-ми рожден ден празнува популярната латино певица и актриса Дженифър Лопес, пише БЛИЦ. Родена през 1969 година в Ню Йорк, САЩ, днес Джей Ло е може би най-популярната латино и RnB певица, а освен това има участие в десетки филми.

Освен с музика и кино, Лопес се занимава още с танци, продуцентство и мода. Ето интересни факти за живота и кариерата на популярната латино дива: Дженифър е родена в САЩ, но родителите ѝ са емигранти от Пуерто Рико.

Баща ѝ Дейвид е компютърен техник, а майка ѝ - Гуадалупе, учителка в детска градина. Малката Джен от малка е влюбена в танците и музиката и затова започва уроци по пеене и танци още на петгодишна възраст.

Освен с музика, бъдещата звезда е била и запалена и по спорта. Като ученичка е тренирала софтбол и тенис, а дори за кратко се е пробвала и като гимнастичка. В началото на своята кариера Дженифър за кратко е танцьорка в групата на Джанет Джексън.

Дебютът ѝ в киното е на 17-годишна възраст – през 1986 година във филма My Little Girl. Дженифър Лопес е продала над 50 милиона копия от своите албуми по целия свят.

Латино звездата има 3 брака зад гърба си, последният от които с нейния колега Марк Антъни. От брака с него има и 2 деца. Сред любовните завоевания на Лопес са още рапърът Пъф Деди и актьорът Бен Афлек.

Богатството ѝ се оценява на над 250 милиона долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !