Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Деси Цонева се срамува от любовника си

отпечатай новината

24.07.2017 12:13 | Видян 1676 пъти

Деси Цонева се срамува от любовника си

Палавата щерка на покойния журналист Димитър Цонев – Деси продължава яростно да отрича връзката си с 50-годишния строителен предприемач Явор, пише хотарена. Градската клюка мълви, че именно той е причината, Деси да зареже предишното си гадже Георги Джамов, с когото дори бяха сгодени.

Явор бил с доста големи възможности и обгрижвал Цонева като принцеса, правел и скъпи подаръци и дори я подсигурявал с "джобни".

За разлика от Джамов баровецът би доста консервативен и не искал около връзката му с Деси да се шуми. Това е ѝ причината Цонева да не говори за него. Близки до Деси споделят, че снимката, която тя качи в социалните мрежи е именно с Явор, чието лице съзнателно е скрила.

Вдовицата на Димитър Цонев харесвала новия мъж до дъщеря си и била спокойна, че най-после е намерила стабилен човек, който да се грижи за нея. Марианa си отдъхнала, след като Дeси се раздели с брата на бившия борец и застраховател Димитър Джамов.

Една от причините за омразата към Георги Джамов станаха разкритията на Деси, че преди време той е бил любовник на леля ѝ. Приживе Димитър Цонев също е бил против тази връзка. Близки до Джамов споделят, че той и до днес е влюбен в Деси и не изключват възможността двамата отново да се съберат, имайки предвид вятърничавия характер на Цонева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !