Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Linkin Park се сбогуваха с Честър Бенингтън

отпечатай новината

26.07.2017 09:15 | Видян 1273 пъти

Linkin Park се сбогуваха с Честър Бенингтън

Музикантите от групата Linkin Park заявиха, че са с разбити сърца след смъртта на вокалиста им Честър Бенингтън.

“Демоните, които те отнеха, винаги са били част от сделката. В крайна сметка, начинът, по който пееше за тези демони, беше това, което накара всички да се влюбят в теб”, пишат момчетата в прощалното си писмо до Честър, който сложи край на живота си преди броени дни. Изненадващата смърт на музиканта потресе фенове, семейство и колегите му. Ето какво пишат Linkin Park в писмото:

“Скъпи Честър,

Сърцата ни са разбити. Вълните на тъга и отрицание все още заливат семейството ни, докато се опитваме да приемем какво се случи.

Ти докосна толкова много животи, може би повече, отколкото осъзнаваше. През последните няколко дни бяхме заляти от любов и подкрепа, както обществена, така и лична, от целия свят. Талинда и семейството я оценяват и искат света да знае, че ти беше най-добрият съпруг, син и баща. Те никога няма да са едно цяло без теб.

Когато говорехме с теб за годините пред нас ентусиазмът ти беше заразителен. Отсъствието ти създава празнина, която не може да бъде запълнена. Един приповдигнат, забавен, амбициозен, креативен, мил, щедър глас в стаята липсва.

Опитваме се да си напомняме, че демоните, които те отнеха, винаги са били част от сделката. В крайна сметка, начинът по който пееше за тези демони беше това, което накара всички да се влюбят в теб. Ти безстрашно ги показа и по този начин ни събра и научи да бъдем по-човечни. Ти имаше най-голямото сърце и намираше начин винаги да го показваш гордо.

Нашата любов към създаването и изпълнението на музика няма да угасне. Не знаем какъв е бъдещият път, но ти правеше живота на всеки един от нас по-добър. Благодарим ти за този подарък. Обичаме те и ни липсваш.

Докато се срещнем отново,

LP”

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !