Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун водят сутрешен блок

отпечатай новината

31.07.2017 10:19 | Видян 2043 пъти

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун водят сутрешен блок

Две от най-оборотните актриси в Холивуд – Рийз Уидърспуун и Дженифър Анистън, ще съюзят потенциала си за комедиен сериал. Сценарият е поверен на Джей Карсън („Къща от карти“) и ще бъде фокусиран върху мръсните игрички в бекстейджа на сутрешен блок в Ню Йорк.

Освен с главните роли Уидърспуун и Анистън ще се заемат и с позицията на изпълнителни продуценти. Дали проектът ще бъде закупен от телевизионен гигант или от стрийминг платформа ще стане ясно до няколко седмици.

Анистън и Уидърспуун са пресичали пътищата си на снимачния сет на „Приятели“, като за годеницата на Джъстин Теру предстоящото шоу ще маркира голямото й завръщане към телевизионното кино след ролята на Рейчъл в ситкома на ABC. Уидърспуун изпрати успешен сезон с „Големите малки лъжи“, който продуцираха за HBO заедно с Никол Кидман.

В интервю за Variety тя коментира трансфера на успешни имена от киното към сериалите така: „Мислех доста за това. Там е истинската актьорска работа в момента. Там е качеството. На този етап от кариерата ми искам да съм част от прекрасни истории, вълнуващи характери и да се забавлявам с това, което правя.“

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !