Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Излза най-горещата книга на лятото

отпечатай новината

01.08.2017 14:22 | Видян 978 пъти

Излза най-горещата книга на лятото

Л. С. Хилтън се завръща с втората книга от завладяващата поредица, преведена на 40 езика. Домина е дългоочакваното, още по-неустоимо и провокативно продължение на Маестра.

Перфектната комбинация от 50 нюанса сиво и Шифърът на Леонардо. Джудит Рашли започва нов живот във Венеция под ново име: Елизабет Тиърлинк.

Тя е преуспяваща собственичка на художествена галерия, която се наслаждава на парите, лукса и скъпите дрехи, за които винаги е мечтала. Както и на забранените удоволствия зад закрити врати, които градът ѝ предлага в изобилие.

Елизабет привлича вниманието на руския олигарх Павел Йермолов, който я кани в имението си, за да оцени частната му колекция от картини. Тя е заинтригувана от него, но докато прави планове за бъдещето, миналото неочаквано я застига.

Някой знае какво е направила в Париж и започва да я изнудва. За да си осигури мълчанието му, Елизабет трябва да открие изключително ценна картина на Караваджо. Картина, в чието съществуване дълбоко се съмнява.

Елизабет се впуска в издирването ѝ и се потапя в бляскавия свят на свръхбогатите. Този път обаче контролът не е в нейните ръце. Врагът е по-могъщ и безскрупулен от всякога, а залогът е собственият ѝ живот.

За да успее, трябва да прекрачи всички граници и да се превърне в Домина. Авторката Л. С. Хилтън е носителка на наградата Автор на 2016 г. на списание Гламър.

Л. С. Хилтън завършва Оксфорд, а след това учи история на изкуството в Париж и Флоренция. Пише статии за големи ежедневници и модни списания, работила е като преводач, арткритик и радиоводещ.

Автор е на няколко исторически романа и биографии. След развода си с третия си съпруг – италиански композитор, живее с дъщеря си – Отавия, в Лондон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !