Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Парис Джексън за истинската красота

отпечатай новината

04.08.2017 12:27 | Видян 3749 пъти

Парис Джексън за истинската красота

Дъщерята на покойния Майкъл Джексън се очертава като една от младите и актуални звезди в шоубизнеса. Тя вече може да се похвали с няколко корици на списания, има и първа главна роля в киното, справя се доста добре като модел, канят я на червени килими и светски събития.

19-годишната Парис обаче е наясно, че е далече от нереалните стандарти за красота в Холивуд, но пък според нея не те са важните.

„Красотата не бива да се измерва в числа, симетрия, форми, размери, цветове... Красотата, истинската красота, трябва да се измерва чрез душата, характера, морала, честността, съвестта, как се държиш и говориш. Красотата трябва да се измерва чрез сърцето“, казва Парис.

И въпреки че всички безспорно сме съгласни с думите ѝ, факт е, че в действителност май никой не съди за красотата по сърцето. Поне не и в света на шоубизнеса. Самата тя е наясно, че няма перфектните физически мерки, но си се гордее с леко закръглените форми, с извивките на тялото и несъвършенствата си.

„Аз не съм симетрична, не съм S размер, ям много бургери и безкрайно количество пица. Имам белези, стрии и целулит, имам акне. Не се побирам в размерите на дизайнерските тоалети за модните ревюта. Защото аз съм човек. Аз не съм кукла, която някой да облича и съблича. Възмутително и безумно е, че идеята и представата за красота трябва да е само една, защото перфектността е просто въпрос на гледна точка“, казва още тя.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !