Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Обвиниха Джим Кери за съучастие в убийство

отпечатай новината

06.08.2017 09:03 | Видян 2040 пъти

 Обвиниха Джим Кери за съучастие в убийство

Джим Кери трудно преживя смъртта на бившата му приятелка Катриона Уайт, която се самоуби през 2015 г. Изглежда обаче това не е краят.

Известният комик получи обвинение за съучастие в самоубийството на 27-годишната Уайт. Той е заплашен от доживотен затвор, ако бъде счетен за виновен. Съдебният иск е заведен от майката на момичето – Бриджит Суитман, през октомври 2016 г. в съда в Лос Анджелис. Едва сега обаче магистратите са събрали достатъчно доказателства, за да изправят актьора пред съда.

Бившата приятелка на Джим Кери е била в секта

Процесът ще започне през април 2018 година. В този период от време, адвокатите на Кери ще имат възможност да се запознаят с документите по делото, а медиите отвъд Океана отбелязват, че то се очертава да бъде едно от най-шумните в света на шоубизнеса.

Кери и Уайт са заедно почти три години, от 2012 до 2015 г. Двамата на няколко пъти се събират и разделят. Два дни след последната им раздяла, Катриона се самоубива. Тя е открита мъртва в дома си в Лос Анджелис на 28 септември 2015 г. До нея има две предсмъртни писма, в които обвинява Джим за смъртта си. Причината обаче е свръхдоза лекарства. По-късно разследването установява, че те са закупени от самият Кери, който обаче се представил в аптеката под името Артър Кинг.

Изтъочник: missbloom.bg
Снимки: Profimedia




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !