Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Карамазов разследва убийства в Дяволското гърло

отпечатай новината

08.08.2017 09:16 | Видян 1506 пъти

Карамазов разследва убийства в Дяволското гърло

Да разследва ужасяващи убийства под значката на редови полицай от Смолян – така ще видим актьора Владимир Карамазов в новия сериал Дяволското гърло.

Епизодите са дело на продуцентите от Dream Team – Евтим Милошев и Любо Нейков, а клапата им щракна преди дни в Родопите.

„Моето двумесечно родопско приключение започва от тук! България може и да не е перфектната страна, но поне е много красива“, написа под кадър от планината Карамазов, с което оповести старта на снимките на Дяволското гърло.

В кримката редом до него мистериозни случаи ще разплита и Теодора Духовникова, пише монитор. Тя ще влезе в ролята на полицай от София, повикан на помощ от колегите си в Смолян.

В момента се снимат първите 12 епизода за сериала, който ще бъде излъчен по Нова тв.

„Това е криминална история, като зад нея има човешки истории и съдби, свързани с националната ни биография, с регионите, които са със смесено население. Искаме да направим проект, който да заобича цяла България. След Комиците и Откраднат живот, искаме да направим най-доброто. Това е първият сериал след 10 ноември, който излиза от София и се позиционира извън столицата“, обясни наскоро Милошев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !