Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Ал Бано изтри профила си във Фейсбук

отпечатай новината

08.08.2017 13:21 | Видян 1751 пъти

Ал Бано изтри профила си във Фейсбук

Легендата на италианската музика Ал Бано, който ще покори София с един различен и емоционален лайв на 5 октомври в Арена Армеец, последва примера на редица знаменитости и изтри профилите си в социалните мрежи. Като причина за решението си, изпълнителят на Felicita посочва прекомерните медийни спекулации с близките му.

“Интересът на някои жълти издания към живота ми е нездравословен, ето защо прецених, че на този етап ще направя пауза за неопределен срок от време”, споделя италианската звезда в последната си публикация точно преди да изтрие профила си.

Албано Каризи допълва, че не може да приеме лъжите в медиите за семейството му и иска да ги предпази от негативизма. Чашата на търпението за един от най-продаваните изпълнители в света прелива, след като жената до него и майка на двете му по-малки деца – ТВ водещата Лоредана Лечизо, публикува тяхно общо селфи.

В резултат на снимката жълтите медии разпространяват слух, че фотографията е колаж, а Ал Бано всъщност се е събрал с бившата си съпруга и дуетна половинка – Ромина Пауър.

Примера на Ал Бано вече последваха редица знаменитости, като британската звезда Ед Шийран, който преди броени дни изтри профила си в Twitter, рапърът Кание Уест и други популярни личности. Концертът на италианската суперзвезда Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония е на 5 октомври от 20:00 ч. в Арена Армеец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !