Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Джефри Тамбор със звезда на Алеята на славата

отпечатай новината

10.08.2017 09:02 | Видян 1040 пъти

Джефри Тамбор със звезда на Алеята на славата

Актьорът Джефри Тамбор се сдоби със звезда на прочутата Холивудска алея на славата, пише монитор. 73-годишният филмов ветеран, разписал се с участие в ленти като Последният ергенски запой, Хелбой и Доктор Дулитъл, е 2616-ия получил честта името му да се овековечи на алеята.

Ролята му в телевизионната поредица Трансродител му носи две награди Еми, Златен глобус и приз от Гилдията на актьорите в САЩ. В актива си той има над 120 появи в телевизията и 69 участия в киното, някои от които като озвучител на анимации(Рапунцел и разбойникът, Мъпетите).

Интересен факт е, че младият му колегата Джейсън Бейтман, с когото си партнират като баща и син в любимия на критиците сериал - Развитие в застой, получи 2615-тата звезда.

Сред избраните да получат признание на Алеята на славата през 2018 г. са актьорите Джак Блек, Дженифър Лорънс, Кирстен Дънст, Джеф Голдблум и други. Анимационната героиня Мини Маус също е в списъка с одобрени.

Сред призьорите в музикалната индустрия са рапърът Снуп Дог и певиците Мери Джей Блайдж и Кари Ъндърууд. Посмъртно на едно от най-посещаваните места в Ел Ей ще бъдат почетени австралийският естественик Стив Ъруин и актьорът Бърни Мак.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !