Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

MTV завърта новото парче на Поли Генова

отпечатай новината

14.08.2017 13:26 | Видян 1558 пъти

MTV завърта новото парче на Поли Генова

Певицата пусна английска версия на хита си Още

Успехът на парчето Още на Поли Генова вече е международен. След като песента и видеото на певицата станаха хит още с пускането им в началото на месец юни, сега и световният канал MTV ще завърти английската версия на сингъла.

Тя се казва Can U Remember Me и също като Още, е със завладяващ ритъм за невероятно настроение. Текстът на песента отново е на Поли и колегата й Влади Ампов-Графа, а беквокалите са дело на сребърната финалистка от най-голямото музикално шоу у нас Гласът на България Сара Сюзет Намба.

Именно Поли беше първата бг звезда, която MTV избраха за първото издание на MTV Varna beach. Мега-концертът се състоя на 15 юли в морската столица и предизвика фурор сред меломаните.

Освен по MTV, Can U Remember Me ще се върти и по MTV live HD. Парчето ще бъде издадено и в Израел и Холандия. И двете версии пък вече са разпространени в цял свят през най-големите интернет музикални платформи iTunes и Spotify.

Поли Генова обещава да изпее и новата английска версия на 15 септември на голямата поляна в Южния парк, с което ще открие най-големия безплатен фестивал на София. Заедно с нея на сцената ще излязат и финалистите от Гласът на България.

На 15, 16 и 17 септември SOFIA SPARK FEST ще събере хора от всички краища на града, за да се забавляват, да научат нови неща, да спортуват, да слушат най-актуалните звезди на българската поп сцена, и да отбележат заедно деня на София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !