Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мария Илиева заби нож в гърба на Наско Колев

отпечатай новината

16.08.2017 11:42 | Видян 3058 пъти

Мария Илиева заби нож в гърба на Наско Колев

Наско Колев, бившият изпълнител от лейбъла на Мария Илиева Стерео стая и нейна секс играчка, показа в интернет какво му е причинила бившата му шефка и любовница.

В своя профил в Инстаграм рапърът сподели колаж, на която усмихнати той и Мария посягат да се прегърнат, но в ръката си зад гърба на варненеца, певицата държи нож с насочено към него острие. Фотосът намеква, че зад приятелското отношение, Илиева е била в готовност да му забие нож в гърба.

Фотошегата е дело не на Наско, а на негов фен. Междувременно Колев май е намерил истинската любов, защото споделя горещи снимки с неизвестно засега девойче.

Бъдещият лекар криеше лицето на своята половинка, но в скорошен пост в Инстаграм показа младото момиче в нежна и романтична поза на плажа, пише $Lifeonline.bg".

Следващата музикална изява на Атанас Колев е на 15 август, когато той ще излезе на сцената за концерт, посветен на деня на родния си град Варна. В проявата ще участват още Дивна, Дара, Тита, Дамян Попов и Миа, Михаела Филева и VenZy, Орлин Павлов, Графа, Павел и Венци Венц, 100 кила и др.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !