Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Яна Маринова конкурира салса шампиони

отпечатай новината

17.08.2017 13:12 | Видян 2332 пъти

Яна Маринова конкурира салса шампиони

От четири до осем часа на ден тренира Яна Маринова за танцувалните сцени в Привличане. Най-добрата непрофесионална актриса у нас е продуцент на новия български филм заедно с Башар Рахал, сюжетът се върти около опитите на група тийнейджъри

да се изкачат на върха на хранителната верига

в едно частно училище, а в униформите им се вмъкват Луиза Григорова и Радина Боршош. Битките на дансинга са гръбнак на драмата, която Лента ще разпространи в кината в началото на 2018 г.

„Във филма има голям набор от хореографии, в момента ги изготвяме. Радина се справя прилично засега и се надявам с напредването на снимките да стане перфектна. Лично аз дублирам в основния танц главния герой и имам доста сложна салса с Яна Маринова. С нея партньорството е на доста високо ниво и съм сигурен, че драгият зрител ще бъде впечатлен от крайния резултат“, сподели за Монитор атлетът, когото зрителите познават от формати като Dancing Stars - Атанас Месечков.

Освен с Месечков, Яна Маринова работи с още двама хореографа – Димитър Лазаров от Салса де фуего и Пламен Андреев-Пачо. Силата си на паркета тя открива още в периода на сериала Стъклен дом, когато заменя кикбокса със салса и любимият ѝ Тихомир ѝ предлага брак именно в ритъма на танца.

Добрата си двигателна култура Маринова разгърна и в друга училищна лента - 11а, в който играеше преподавател по литература с проблемен клас. Там обаче акцентът беше в тангото и хип-хопа. "Привличане разглежда отношенията учители-ученици и родители-ученици, а привличането е към всичко –

от избора на професия, през приятел, който е на твоята вълна,

до амбицията да преследваш целта си“, каза за Монитор Яна. В случая тя отново скача в кожата на възпитател.

„Един от основните въпроси, вълнуващи тийнейджърите във филма, е как ще бъдат приети от околните и с това са свързани основните им страхове. Тук учителят има голяма роля с примера, който дава“, добавя Маринова.

Режисьор на проекта е Мартин Макариев (Вила Роза, Под прикритие), а в каста влизат още Койна Русева, Александър Сано и Башар Рахал. „Привличане“ е петата продукция, която Нова броудкастинг груп подкрепя след Маймуна, Воевода и Бензин на Асен Блатечки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !