Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Серина пред Vogue: Мислех, че ще се пенсионирам като имам деца

отпечатай новината

21.08.2017 17:10 | Видян 1922 пъти

Серина пред Vogue: Мислех, че ще се пенсионирам като имам деца

Серина Уилямс се снима в стилна фотосесия за Vogue. Тя даде и интервю за изданието, в което говори за важните за нея теми.

Серина разказа за това как се възприема на корта и какъв човек е в реалния живот. Също така довери и за отношенията си със своя възлюбен Алексис Оханян, от когото чака дете.

„Трудно е да си представиш как трябва да изглежда краят на твоята кариера в тениса – разказва тя – По-рано си мислех, че ще се пенсионирам, когато имам деца, но не. Аз определено ще се върна“.

Серина коментира и своя феноменален резултат в спорта. „Използвам мозъка си по време на мачовете и именно затова побеждавам. Не само аз, но жените по принцип усещат, че властта – това е лоша дума. Когато пораснах, започнах да мисля по друг начин. Силата е в красотата.

Искам хората да видят как нещо, което са очаквали се оказва напълно друго.“

Приятелката на тенисистката – певицата Сиара, също сподели мнението си за нея. „В тениса тя е звяр, истинска лъвица. Но когато превключи от режим на работа, когато седите с нея на масата, може да умрете от смях. Тя е прекрасно момиче и мисля, че ще бъде прекрасна майка“.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !