Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

ТОТО идват през март в България

отпечатай новината

23.08.2017 11:37 | Видян 487 пъти

ТОТО идват през март в България

Исторически погледнато, само няколко са групите оставили толкова ярка следа в поп културата, както ТОТО. Заедно от 40 години, с хиляди участия зад гърба си, ТОТО се утвърждават като една от най-успешните формации на световната музикална сцена. Индивидуалните проекти на членовете на групата с различни музиканти, както и цялостното творчество на ТОТО, могат да бъдат чути на удивителния брой от 5000 албума, които бележат половин милиард продажби.

Те са образец, по който много артисти базират звученето си. ТОТО са една от малкото групи от 70-те, които са издържали модата и промените през годините.

Техният репертоар продължава да бъде включван в различни телевизионни продукции и филми. В момента те се
радват на огромен брой фенове от всякаква възраст. Не е преувеличение ако се каже, че 95% от хората по света за чували песен на ТОТО. През 2015г. легендарната група записва техния пръв студиен албум от 10 години – ТОТО XIV. Той представлява изключителна комбинация от умели аранжименти и брилянтни мелодии, представени по гениален начин.

Албумът влиза в топ 10 на класациите по цял свят и става най-успешният от 1988г. насам.  През 2018г. ТОТО бележат 40 години от своята забележителна кариера. За четири десетилетия, групата издава 17 студийни албума и продава над 40 милиона копия в цял свят. Те печелят няколко награди „Грами“ и са включени в “Musicians Hall of Fame and Museum” през 2009г.

ТОТО планират да отпразнуват годишнината си с предастоящото турне “40 Trips Around The Sun Tour”. То ще стартира през февруари 2018г. в Европа и ще бъде едно от най-мащабните досега.

Концертите, включени в него ще бъдат изключително специални и изпълнени с много изненади. Към турнето са добавени още 11 дати. Преди старта на турнето, ТОТО в партньорство със Sony Music’s Legacy Recordings ще издадат нов албум. Той ще включва както 9 нови песни, така и преработени хитове на групата.
 
На концерта си в България на 4 март, 2018г. в Зала 1, НДК ТОТО ще бъдат в състав – Стив Лукатър, Дейвид Пейч, Стив Поркаро и Джоузеф Уилямс.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !