Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Азис се ядоса на Ъпсурт

отпечатай новината

25.08.2017 13:07 | Видян 2046 пъти

Азис се ядоса на Ъпсурт

Преди два месеца приблизително по едно и също време на музикалния пазар бяха представени два проекта - "Мотел" на Краля на поп фолка Азис и на "Ъпсурт", считани за кралете на българския хип-хоп.

Интересен коментар за парчето на Ицо Хазарта и компания направи Азис в светското предаване на ПИК TV - "Жълтите новини", в което миналата събота бе излъчен мини-филм за създаването на "Мотел".

Припомняме, че навремето рапърите използваха всеки удобен случай, за да се гаврят със сексуалната ориентация на Азис. В песента си "Колега" изпяха "немаше ни GSM-и, ни интернет, Азис беше само Васко Педераса", а в "И твойта майка съща" рапират "Евала, Азис, евала блендо - по-малко Пижо, повече Пендо!", като на жаргон "пендо" се използва за мъж с хомосексуални наклонности.

В последното видео на "Ъпсурт" в продължение на 3 минути и 59 секунди пищна негърка тресе необятен полугол задник.

"Тайната да направиш хит, който да се слуша с години и да има милиони гледания, е в това той да носи добро послание. Това със задниците вече е толкова старомодно, изтъркано, толкова е селско. Когато аз снимах моя задник през 2011 г., преди шест години, и бях с прашки и мрежести гащи отгоре, ехее...  Това са стари неща, пичове, виждали сме го това! Дайте нещо нова, нещо по-модерно, нещо креативно, като не се сещате да правите хубави неща, отидете към добрината. Дарете храна, дайде сандвич на някой беден! Това много повече ще докосне хората, отколкото голотата. А те продължават да показват задници, хората са разочаровани вече от тези задници... Показването на социален проблем е много по-гледано от показването на ануси", коментира Азис.

Броячът в световната платформа за видео обмен "ЮТюб" потвърди неговите думи. За два месеца видеото с негърската задница е изгледано 1 070 000 пъти, при 20 130 000 за "Мотел" на Азис.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !