Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

За първи път в историята борбата без медал от световно

отпечатай новината

28.08.2017 10:42 | Видян 2578 пъти

За първи път в историята борбата без медал от световно

Срам и позор! За първи път в историята на българския спорт борбата се завърна без медал от световно първенство. Преди 30 години имахме по трима шампиони на планетата във всеки стил, после златото оредя, но съвсем без нищо...Това е уникум!

Добри думи заслужава само Даниел Александров, който остави сърцетоси на тепиха в Париж. Човекът поне се опита да защити името на нацията. Подготовката на нашите беше под всякаква критика. И е крайно време вече да си признаем: Армен Назарян е велик състезател, ала не става за треньор. В същото време нашият Стоян Добрев, подгонен от несправедливостите и интригите на известно кои хора, отново направи шампион и медалисти за Сърбия.

Иначе "деятелите" хитро избраха момента да сложат млад и неподготвен президент на родната федерация, защото кой би го обвинил, че е отговорен за нещо, когато броени месеци е на пост. Въпросът е обаче къде са отишли милионите, които данъкоплатците и играещите тото даваме тази година на най-щедро финансирания спорт у нас?! Въпросът не е риторичен. Май се знае кой е човекът с джобовете: не дължи ли в момента свързан с него клуб едни други милиони за една емблема, които държавата кой знае защо не си събира?

Цялата работа обаче е, като се наливат някому пари, да се търсят от него и резултати. Ако не постига, да не му се дават. Така е при капитализма и точно капиталистите трябва да дават пример.
 
 
автор: СЛАВА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !