Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Гласят Лео Ди Каприо за Жокера

отпечатай новината

04.09.2017 09:16 | Видян 1989 пъти

Гласят Лео Ди Каприо за Жокера

Продуцентите от студиата на Warner Bros са се спрели на Леонардо Ди Каприо за ролята на Жокера в предстоящия им филм, посветен на върлия враг на Батман, пише монитор. Това съобщи The Hollywood Reporter, след като стана ясно, че с реализацията на проекта е ангажиран и легендарният режисьор Мартин Скорсезе.

Тук той ще встъпи в ролята на продуцент, но близката му работа с Ди Каприо по филми като От другата страна и Вълкът от Уолстрийт, е козът, който от Warner Bros. смятат да използват в бъдещите си преговори с актьора.

За режисьор на лентата вместо това ще послужи Тод Филипс, а проектът ще представи младостта на прочутия злодей. Във филмите за Батман ролята на антагониста са изпълнявали актьорите Сесар Ромеро, Джек Никълсън и Хит Леджър.
Персонажът се появи и в екшъна Отряд от самоубийци, където в кожата му с размах влезе фронтменът на 30 Seconds To Mars Джаред Лето.

Междувременно Скорсезе вече започна снимките към дългоочаквания Ирландецът. Продукцията ще събере на едно място звезди от ранга на Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и Харви Кайтел. Историята проследява събитията, описани в книгата I Heard You Paint Houses: Frank The Irishman Sheeran & Closing the Case on Jimmy Hoffa на бившия зам.-главен прокурор на САЩ Чарлз Бранд.

Адаптацията е на носителя на Оскар Стивън Зейлиън (Списъкът на Шиндлер), а сюжетът ще гравитира около гангстера Франк Шийрън, по прякор Ирландеца, извършил 25 поръчкови убийства и замесен в изчезването на профсъюзния лидер Джими Хофа. В ролята на Ирландеца ще влезе Робърт Де Ниро.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !