Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Есмер прати Благо и на двата бряга

отпечатай новината

05.09.2017 11:58 | Видян 1749 пъти

Есмер прати Благо и на двата бряга

Последната законна половинка на ултрарелигиозния, метросексуален бивш футболен национал Благой Георгиев – зеленооката Есмер, отново възбуди съмненията за ориентацията на нашенеца, пише HotArena.

Пред московски сайт за светски новини красавицата сподели, че мъжествеността не се определя от това дали си лягаш с жени или с мъже, а от щедростта, искреността и характера, съобщи „Таблоид“.

Местната преса веднага видя в думите й категоричен намек, че Благо в най-добрия случай ходи по двата бряга. Есмер пък няма против хомосексуалните му залитания, доколкото той продължава да я дарява с правилното отношение. И с материални придобивки, разбира се, като апартамента в Москва, който халфът на Оренбург й подари в началото на годината.

Съмненията относно прикрития хомосексуализъм на Благой Георгиев датират от повече от десетилетие. Той всячески се опитва да ги опровергае с десетки безразборни връзки с различни известни и не дотам известни дами, но маниакалните грижи за външния вид и типичното за мека китка маниернечене издават нежната му душа.

Преди малко повече от две години Благо беше обвинен в еднополови залитания директно в национален ефир. Тогава двете бръмчалки в Къщата на „ВИП Брадър“ - Катрин Вачева и Моника Валериева, дискутираха наклонностите на Георгиев по повод сватбата му с Есмер.

Дали Благо наистина си ляга с мъже остава загадка, но е безспорен факт, че където и да отиде, с ярката си визия е истински магнит за гейовете. Официалната му страница във фейсбук се радва предимно на вниманието на нежни представители на силния пол, които не спират да засипват с комплименти изваяното тяло на футболиста.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !