Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Робиньо арестуван за изнасилване

отпечатай новината

28.01.2009 13:35 | Видян 985 пъти

Робиньо арестуван за изнасилване

Нападателят на Манчестър Сити Робиньо е бил арестуван по обвинение в изнасилване на млада жена в нощен клуб в Лийдс, пише www.sportal.bg. 25-годишният футболист е бил разпитан в полицейския участък в западен Йоркшир, след което е дал ДНК проби и е бил сниман от полицейските служители.

Според информациите, инцидентът с бразилеца се е случил на 14 януари във ВИП залата на клуб "Спейс" в Лийдс. Момичето, което е отправило обвиненията, е студентка в Йоркширския университет, но е родена в южна Англия. Тя е била в клуба заедно със свои приятели.

"Можем да потвърдим, че Робиньо се е срещнал с полицията днес, за започване на разследване срещу него. Той отрича да е направил нещо незаконно и е готов да съдейства на органите на реда", съобщи говорителят на футболиста Крис Натаниел. По-късно от полицията обявиха, че бразилецът е бил освободен под гаранция.

"Днес бе арестуван и разпитан заподозрян по обвинение в изнасилване на младо момиче в нощен клуб "Спейс" на 14 януари. Той бе освободен след плащане на необходимата гаранция", казва официалното съобщение на органите на реда.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !