Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Четирима главорези пребиха зверски фолкпевицата Дебора

отпечатай новината

06.09.2017 09:59 | Видян 2655 пъти

Четирима главорези пребиха зверски фолкпевицата Дебора

Серия от неприятни ситуации съпътстват фолк дивата Дебора през последните няколко месеца. След като се оплака, че е системно бита от гаджето си, сега попадна в меле, в което едвам се измъкнала жива, пише БЛИЦ. Четирима здрави мъжаги се нахвърлили върху нея с юмруци и ритници, а в дъното на скандала стои... плато с мезе и, разбира се, завистлива жена.

Дебора била на участие, след което решила да се нахрани в едно от заведенията в г. Бяла (Русенско). Певицата била с приятели, а един от тях с малкото си момченце. Всички били гладни, а поръчката им се забавила. На съседната маса Дебора видяла познат и отишла да го поздрави.

След като зърнала отрупаната с плата маса, тя предложила да вземат една чиния, за да похапне детето. А когато им донесат поръчката, тя ще им го върне. Компанията на драго сърце преотстъпила част от храната си заради невръстното момче, което видимо било гладно и нервно.

Всичко вървяло по план, докато една от жените на масата не започнала да обижда Дебора с думи като: „просякиня”, „клошарка”; „курва” и т.н. Първоначално младата певица не обръщала внимание на подвикванията на госпожата, но решила да отиде при нея и да поговорят и да обясни, че всъщност храната е за детето и ще си я платят.

В този момент непознатата жена взела чашата си с вино и я лиснала в очите на певицата. В момент на ярост Дебора счупила своята чаша в главата на нахалницата. Само за няколко секунди скочили четирима здравеняци от масата и съборили Дебора на земята. Те я удряли и ритали, в резултат на което тя има охлузвания, синини и драскотини по цялото тяло.

„Колко жалък народ сме станали”, жалва се изпълнителката на По същество.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !