Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шефът на Нова тв разкри ще съдят ли Мегз

отпечатай новината

08.09.2017 12:28 | Видян 1183 пъти

Шефът на Нова тв разкри ще съдят ли Мегз

Срещу дизайнерката Мегз няма да бъде заведен съдебен иск за нарушаване на договора си с продуцентите на ВИП Брадър. Това заяви програмният шеф на Нова телевизия Антоний Мангов след въпрос на secret.bg. Мангов и водещите на риалитито Ники Кънчев, Миглена и Алекс Сърчаджиева дадоха пресконференция пред журналисти за предстоящия старт.

Преди дни се появи информация, че Големият брат ще съди Мегз, тъй като тя разпространи информация във фейсбук, че ще влиза в Къщата. Час по-късно дизайнерката изтри поста си, но вече беше късно, тъй като медиите успяха да откраднат информацията.

„Идеята е това да не се случва. Едно от най-вълнуващите неща във ВИП Брадър е изненадата от това кои ще са участниците. Като всяка година спекулациите, изтичането на информация са неизбежни неща. Тази година сме решили официално да дадем възможността да узнаете част от участниците“, заяви в отговор Антоний Мангов.

Той и тримата водещи отрекоха продуцентите на ВИП Брадър да имат планове за съдебни искове срещу топ дизайнерката, пише БЛИЦ. Четиримата не са били ангажирани с кастинга на участниците и не можаха да дадат конкретен отговор и на друг скандал, свързан с Мегз – дали наистина дизайнерката е поставила условие синоптичката Гери Малкоданска да не влиза в предаването.

В публичното пространство се коментира, че двете не можели да си поделят сина на Доган. Мангов заяви, че всички участници вече са ясни, но има възможност след старта на формата да влязат и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !