Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кайли Дженър показа гърдите си

отпечатай новината

08.09.2017 14:26 | Видян 1850 пъти

Кайли Дженър показа гърдите си

Кайли Дженър не е от известните жени, които се пазят от обективитена фотографите. Не един или два пъти е правила предизвикателни снимки, но последната ѝ фотосесия са списание V, я показва за първи път почти без дрехи, пише Харпърс базар, цитиран от vesti.bg. 20-годишната риалити звезда позира за списанието гола, покрита само с прозрачна рокля. На кадрите, качени от сп. V в социалните мрежи, тя носи две рокли - едната в жълто, а другата - в червено.

Гримът на младата звезда е също по-ексцентричен - сини сенки, към които има брукат. В интервюто Кайли споделя, че не знае какво е да не бъдеш в светлината на прожекторите.

"За мен вече е нормално. Не мога да направя нищо по този въпрос. В живота има чудесни неща, затова се опитвам да се съсредоточа върху това", споделя 20-годишното момиче.

Дженър също коментира и раздялата си с рап изпълнителя Тайга, кото е бивш годеник на Блек Чайна и баща на единственото им дете. Тя разкрива, че не се е чувствала толкова добре, както сега, от години.

"Последните три години от живота ми бяха замъглени. Прекарвах дните си изцяло вкъщи. Сега имам повече време, чувствам се по-свободна. Щастлива съм сега", допълва Кайли Дженър.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !