Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мика избяга от Маями заради Ирма

отпечатай новината

13.09.2017 13:28 | Видян 1682 пъти

Мика избяга от Маями заради Ирма

Мика Стоичкова избяга от Маями, заради урагана „Ирма”. Дъщерята на Камата и нейния съпруг Айкут, заминаха за Остин, Тексас, за да се спасят от бурята, пише HotArena.

Чаровницата се подслони при сестра си Христина, която използва случая, за да се събере отново с близките си. С тях е и майка им Мариана, която помага в грижите за малката Миа.

Самият Стоичков е в Европа и основно в България, като се занимава с организацията на звездния мач в Стара Загора. Той обаче редовно се чува с близките си, като е спокоен, че всички са добре и в безопасност.

Мика и Айки се изнесоха от Маями още преди седмица, когато усетиха на къде отиват нещата. Ден преди да заминат, дъщерята на Камата обаче се оплака, че не може да открие и една бутилка минерална вода по магазините, пише "България днес".

„Това е истина! Няма вода никъде около южния плаж и центъра на града! Те просто казваха, че ще бъдат презаредени в петък”, пише Мика под снимка на един от празните рафтове в супермаркет.

И въпреки че е на сигурно място в слънчевия Остин, Мика не престана да следи какво се случва в Маями, качвайки постове и молитви за Флорида.

„Благодаря на всички, които намериха време да ни се обадят. Ситуацията в Маями е много сериозна. Моля се всяка минута от деня ураганът Ирма да не ни удари толкова лошо. Моля, стойте на сигурно място и отбележете, че сте добре, когато имате тази възможност. Мисля за вас”, написа Мика.

Профилът на майка й също бе залят със загрижени постове, но съпругата на Стоичков побърза да успокои приятелите си, че е добре и в отлично здраве.

„Ние сме в Тексас. Всичко е наред. Молим се да не удари толкова силно”, написа съпругата на Камата в профила си във Фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !