Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дичо работи за второ бебе

отпечатай новината

19.09.2017 14:57 | Видян 1693 пъти | Гласували 1

Дичо работи за второ бебе

Вдъхновен от бащинството, Дичо Христов призна, че действа за второ бебе. След като прекарва нонстоп времето си до малкото си съкровище Ариел и жена си Карина, певецът е решил, че е време да увеличи броя на членовете на семейството си.

Музикантът, който се изяви и като актьор в Беси, е цяло лято по участия, базиран на родното Черноморие заедно с половинката и щерка си, пише всекидневник. Той дори успя да въведе 2-годишната Ариел в православната вяра на 22 август в църквата Свети Георги в с. Синеморец, а тайнството извърши местният отец Йордан. Дичо е влюбен в мястото от години и дори разказа за мистична чешма, от която отпиеш ли вода, винаги ще се връщаш на същото място.

Семейното очарование и грижи не откъсват музиканта от работата и той подготвя грандиозна премиера.

"Работих много дълго над албума Дух, който излиза на 1 октомври. В него има 21 песни, като половината са известните ми парчета и дуети, а останалите са нови. Включени са двата ми дуета с Лора Караджова, с Ъпсурт, с Акага, Поли Генова, Изобщо тавата е много разнообразна като музика, а като добавим и новите парчета с оперната прима Гери Николова, със Скандау, с Играта, Дебора, Лео и Део, се получава един много шарен продукт", издаде още Дичо.

В очакване на премиерата и в мечти за второ дете Дичо сам полива зеленчуковата си градина в огромния двор в с. Лозен, където живее със семейството си, и залага на здравословна и екохрана собствено производство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !