Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

НА 29-ТИ СЕПТЕМВРИ ИЗЛИЗА YOUNGER NOW – НОВИЯТ АЛБУМ НА МАЙЛИ САЙРЪС

отпечатай новината

26.09.2017 10:42 | Видян 1108 пъти

НА 29-ТИ СЕПТЕМВРИ ИЗЛИЗА YOUNGER NOW – НОВИЯТ АЛБУМ НА МАЙЛИ САЙРЪС

YOUNGER NOW – EДНО НОВО И РАЗЛИЧНО МУЗИКАЛНО ПЪТУВАНЕ, В КОЕТО МАЙЛИ САЙРЪС Е СЪАВТОР НА ВСИЧКИ ПЕСНИ

Younger Now е наличен за предварителни поръчки в musicmall.bg: http://bit.ly/2y3ECDD

Younger Now е заглавието на предстоящия шести студиен албум на Майли Сайръс, планиран да излезе на 29-ти септември, 2017 (петък). У нас албумът се издава в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Younger Now е първият албум на звездата след страничния ѝ проект Miley Cyrus & Her Dead Petz през 2015г. и супер успешния ѝ солов албум Bangerz през 2013г. (Вирджиния Рекърдс/Sony Music).

За създаването на албума Younger Now, Майли Сайръс споделя, че е вдъхновена от възобновената си романтична връзка с актьора Лиъм Хемсуърт, след като двамата се сгодяват официално. Песните в Younger Now са написани и продуцирани от Майли Сайръс и Орен Йоел, с когото певицата работи и върху предишните си два проекта. Майли Сайръс добавя, че това е "най-честният" ѝ албум и с песните в него е направила "завръщане към корените си".

Younger Now съдържа 11 песни включително и дуетно изпълнение на песента Rainbowland със знаменитата кръстница на певицата - кънтри легендата Доли Партън. От албума до момента са издадени официални сингъла - Malibu и едноименният Younger Now (на 11.05. и на 18.08. съответно) и IG парчето - Inspired.

Майли Сайръс направи специална предпремиера на албума като покани екип на BBC Radio 1 Live Lounge в студиото си Rainbowland. Певицата беше сред звездите на сцената на състоялите се неотдавна церемонии на музикалните награди на Билборд и MTV Video Music Awards.

Майли Сайръс е певица, композитор, актриса и активист. Дискографията ѝ включва пет #1 албума включително номинираният за Грами през 2013г. Bangerz, станал платинен в САЩ ; пет световни турнета с продадени над 30 милиона билети общо. Майли Сайръс е сред най-популярните артисти в интернет с над 160 милиона абоната в различните дигитални платформи и с над 3 милиарда гледания в канала й във VEVO.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !