Орлин Горанов с тур за 50 г. на сцената

"Гледам се в огледалото и мисля колко безпощадно лети...

Villa Gug in Aalborg, Denmark: Фото...

Villa Gug in Aalborg, Denmark: Фото на деня

Удар за Йоанна Драгнева

отпечатай новината

30.09.2017 09:10 | Видян 3400 пъти

Удар за Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева за пореден път остана без мъж. Певицата е била изоставена от женен любовник, с когото се е утешавала след раздялата с актьора Ненчо Балабанов, твърди седмичник. Човекът, който разби сърцето на сексапилната блондинка, е барабанистът Васил Ананиев, известен като бивш любовник на Соня Васи.

Говори се, че той отдавна ползвал Йоанна за креватни забавления и дори бил хванат на „местопрестъплението” от Ненчо Балабанов още докато актьорът се водел официално гадже на певицата. Според слуховете, именно паралелната ѝ връзка с Ананиев станала причина за раздялата им.

Ненчо показал вратата на блондинката веднага след като разбрал, че му изневерява с музиканта. Оказва се обаче, че самата Йоанна също е била измамена. Васил Ананиев отдавна бил женен и имал дете на три години от законната си половинка.

Съпругата му обаче била доста непостоянна в чувствата си и имала навик от време на време да си събира багажа и да се изнася при майка си. Барабанистът прекара цялото лято на родна земя, основно в компанията на Драгнева и нейните приятели.

Заедно те дори си организираха пътуване до Италия, след това Йоанна пътува за САЩ. Приказката на певицата за пореден път приключила с тъжен край. След като я изпратил в България, Васил се сдобрил с жена си и сега двамата отново са заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !