Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Азис омъжи Маги, вече е Сидерова

отпечатай новината

02.10.2017 11:47 | Видян 2214 пъти

Азис омъжи Маги, вече е Сидерова

Носителката на титлата Мисис България Маги Желязкова каза „да“ на любимия си Георги Сидеров през уикенда. Двойката се сгоди миналата Коледа и планираше сватбата си като градинско парти, но студеното време ги форсира да преориентират гостите си към столичен хотел.

Осем от най-близките приятелки на модела скочиха в тюркоазените рокли на шаферки и се бориха за букета й, а Азис, който също е след дългогодишните изповедници на Желязкова, пя на ухо за младоженците. Фолк идолът пусна във „Фейсбук“ кратко видео от ритуала, с който Маги и Георги бяха обявени за съпрузи на фона на „Многая лета“. „Най-прекрасната булка!“, лаконичен бе Костинбродския славей в коментара си под снимката си с хубавицата от големия ден.

Сред гостите на събитието бяха бизнесдамата Ваня Червенкова, Рени и екипа на „На кафе“, в който Маги напоследък се подвизава като коментатор на „ВИП Брадър“. Брюнетката избра за празника елегантна и максимално изчистена рокля на филипинския дизайнер Лео Алмодал. По време на подписването Георги и избраницата му си спестиха традицията с настъпването, защото вярват, че любовта им не е битка на характери и взаимно се допълват.

Това е втори брак за Маги, като от първия – с бившия спортист Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена, има 14-годишен син. Георги Сидеров също има двама тийнейджъри от предходна връзка и двойката е решила да не създава общи наследници, а директно да чака внуци. „За нас ще е сложно тепърва с тези големи деца от на по 13 и нагоре - не се виждам с бебе и количка.

Прескочих този момент. Крайности от типа на „открих любовта, дай да раждам”… Не, не съм привърженичка на тези неща. Уникално се чувствам с този човек и решихме да имаме едно бъдеще, в което да пътуваме, да си гледаме децата, да си обръщаме внимание и на себе си и да си живеем живота. Ако се бях срещнала с Жоро две години по-рано, може би, но сега на 40, тепърва, не! Много искам да пътувам, далечни дестинации…това искам”, сподели наскоро Маги в интервю за блога на Вихра Петрова.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !