Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любовник завлякъл Енджи Касабие с 50 000 евро

отпечатай новината

02.10.2017 17:28 | Видян 2262 пъти

Любовник завлякъл Енджи Касабие с 50 000 евро

Огромна загуба бележи началото на забележителната кариера на красивата диетоложка Енджи Касабие, която е сред участниците в тазгодишния сезон на ВИП Брадър. За удара, който е понесла преди няколко години, ливанката намекна неотдавна в предаването Черешката на тортата. Тогава тя призна, че е изгубила пари, които получила от баща си. Измамили я приятели, с които стартирала бизнес начинание.

„Изтърпях една много голяма загуба. Баща ми искаше да направи нещо, което е свързано с диетологията, да ми помогне. Но аз, вкарах някакви хора, които са уж приятели, да ми помогнат. И те, за съжаление, измамиха ме. Това ми беше най-големият урок в живота”, признава Касабие.

В светските среди обаче се говори, че Енджи Касабие нарочно не уточнила в кулинарното предаване, че била измамена не просто приятели, а от първата си любов, предава хотарена. С тогавашното си гадже Енджи, която по онова време все още била студентка, отворила ресторант за здравословно хранене в София.

Стартирали 50 на 50, което според слуховете, означавало по 50 000 евро. Своята част от парите Енджи получила от баща си, който е фармацевт.

Като всеки родител, той решил да помогне на най-голямата от трите си дъщери поне за старта на бизнес начинанието ѝ, за да не се бори сама за мечтата си. Така с неговата подкрепа, включително и финансова, Енджи Касабие отварила ресторант с тогавашния си приятел.

Заведението бързо се превърнало в хит и станало едно от най-предпочитаните в столицата. Един ден обаче Енджи се върнала в Бейрут за няколко дни, а когато се прибрала в България, установила, че няма никакво участие в ресторанта. Той вече официално се водел собственост изцяло на тогавашния ѝ любим.

Така за един ден Енджи губи и бизнеса си, и любовта си, и 50 000 евро, които баща ѝ дал. Вместо да се втурне в съдебни битки обаче, диетоложката решава да започне на чисто. Тези, които я познават, казват, че тя е от хората, които не биха губили енергия и време с подобни начинания, които биха ѝ донесли още повече негативни емоции.

Както е известно, Енджи е силно вярваща и винаги се е водила от максимата, че ако направи добро, Господ ще ѝ го върне двойно. Такова е и възпитанието от родителите ѝ. Затова, когато губи всичко, включително и финансовата подкрепа на баща си, тя решава, че ще се справи сама. Започва работа в аптека, в която имала и нощни дежурства. С минималните средства, които изкарва, съумява да си плаща квартирата, да се изхранва и да наеме първия си офис.

„Беше една малка стаичка, в която започнах да работя като диетолог. И след което в офиса, който бях наела за 250 лева, един ден дойде г-н Стефан Данаилов. Оттам всичко започна да върви на обратно – от лошо към добро”, спомна си ливанката. Обичаният актьор отива при нея за съвет по настояване на вече покойната си съпруга Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !