Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мис Джуки издържа мъжа си

отпечатай новината

04.10.2017 15:30 | Видян 1929 пъти

Мис Джуки издържа мъжа си

Мис Джуки Габриела Радославова издържа мъжа си, а с парите от сватбата го е завела на меден месец в Турция.

Госпожа Гълъбова, както вече се пише миската, се е отдала на спа и релакс заедно с половинката си в Дидим, научи седмичник. Младоженците успяха да съберат солидна сума вместо подаръци за сватбата си и решиха да ги пръснат за меден месец.

Злите езици разкриват, че Габи е отделила част от спестяванията си, за да направи почивката наистина вълнуваща. Оказа се, че футболистът запалянко е доста по-стиснат от Габи що се отнася до подаръци, сметки и изненади.

Макар красавицата да се хвалеше, че е намерила мъжа на живота си, Велизар е далеч от определението „перфектен“ в много отношения. Освен, че платила самолетните билети до Дидим, силиконката платила целия престой в курорта.

Габриела проявявала изключителни претенции към външния вид на Велизар. Миската държала да се обличат в едни и същи цветове, както и да се фотографират всеки ден, запечатвайки миговете от пътешествието. Според запознати Велизар се влюбил не само в положителните качества на миската, но и в отрицателните, които я правят истинска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !