Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Арменската църква във Варна осъди Мегз

отпечатай новината

05.10.2017 17:39 | Видян 2211 пъти

Арменската църква във Варна осъди Мегз

Дизайнерката Мегз, която постоянно парадира с модната си империя и солидните печалби от нея, е завлякла Арменската църква във Варна с хиляди левове.

С Блиц се свърза Оханес Паникян, който е представител на арменската църква в областния град. От разказа му става ясно, че тя е спряла да плаща наем за нает от нея магазин във връзка с нейната дизайнерска дейност, който е собственост на обителта. Тези наеми са от съществено значение на арменската църква във Варна, тъй като с парите тя се поддържа и функционира.

"Вследствие на факта, че Мегз не си плаща, ние освен, че нямаме пари, сега се наложи да я съдим. Вероятно става въпрос за куха фирма, която се намира в град Раковски", а тя може би работи по някаква схема, предположи Паникян пред медията ни.

Паникян изпрати до редакцията ни и изпълнителен лист, от който става ясно, че Районният съд в Пловдив е разпоредил длъжникът "МЕГЗ" ЕООД, със седалище в град Раковски, да изплати на Арменската църква във Варна сумата от 4498,83 лева, без лихвите. Припомняме, че в. ШОУ разкри, че ненаситна дизайнерка на дрехи лапа по половин милион месечно от Китай.

Мегз не разгласява този факт, тъй като се срамува да каже, че именно китайците изкупуват парцалките ѝ. Тя се опитва да се наложи на нашия пазар и да си спечели прозвището българската Ким Кардашиан, но с подобни действия едва ли вдъхва доверие на клиентелата си. Необяснимо е и защо не си плаща наема, а се е стигнало до срамната ситуация да я заставят с изпълнителен лист от съда да стори това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !