Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Джулиана Гани щеше да размаже Мегз

отпечатай новината

06.10.2017 14:40 | Видян 2776 пъти

Джулиана Гани щеше да размаже Мегз

Търпението на иначе супер спокойната Джулиана Гани явно се изчерпва след постоянните скандали в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно от последния епизод на шоуто.

Миглена Каканашева с крясъци потърси сметка на Джулиана за думите ѝ, че се е държала зле с майка си и дори е била готова да я удари при едно пътуване от София до Пловдив. Това е разказала майката на Гани преди време, която е била в колата и е станала свидетел на грозни сцени.

С истерични крясъци Мегз нападна Джулиана, която се опита със покоен тон да обясни на самозваната дизайнерка, че казва това, което е чула от собствената си майка, на която е склонна да вярва повече от колкото на шивачката.

Нервната криза на Мегз продължи до момента, в който иначе спокойната Джулиана скочи и изкрещя в лицето ѝ:

„Не ми викай! Разбра ли, бе мухло! Разкарай се от тук. Не мога да те дишам, ти си ненормална кукувица. Ти си една психически неуравновесена жена“, избесня Джулиана.

Мегз се разплака и дълго време не спря да крещи и да занимава съквартирантите с темата, които обаче не ѝ съчувстваха по никакъв начин, пише blife. Само Дани Петров се опита да я успокои и я накара да си легне.

С поведението си в Къщата Каканашева успя да си навлече омразата на всички в шоуто. В последните номинации тя поведе класацията с цели 5 точки, но се спаси сама, заради гаф на Шеф Петров.

„Два метра съм, ако не бяхме в предаване щях да я опукам“, каза афектираната Джулиана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !