Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария заченала Марая по изкуствен път

отпечатай новината

09.10.2017 11:52 | Видян 1815 пъти

Мария заченала Марая по изкуствен път

Фолкдивата Мария призна, че е имала затруднения при зачеването на дъщеричката си Марая.

„Моето дете е заченато по метода ИКСИ. Имах подобен проблем и направихме 5 опита в рамките на една година, като последният вече беше успешен“, сподели пред Нова тв изпълнителката на Червения картон.

Това била и причината чаровното миньонче да вземе присърце благотворителната кауза на Вип Брадър. Въпреки че отказа да раздвижи ханш в полза на избраното от Големия брат добро дело, певицата дари 3000 лв. от личните си средства.

„Стана ми много чудно, че майки си задават въпроса дали съм дала тези пари, за да не се съблека. А не казват по-скоро, че има още една дама, която е съпричастна с всички деца и да вземат пример от това“ недоумява Мария, която доброволно напусна любовното гнездо на Вип Брадър преди дни.

Като причина за напускането ѝ на Къщата, тя посочи дългата раздяла с 9-годишната Марая. „Мама много ми липсваше. Аз не успях да я гледам, но моите приятелки ми разказваха“, довери момиченцето.

Самата Мария бе категорична, че не иска срещи с дъщеричката си по време на предаването, тъй като средата не би била подходяща за малката, пише монитор. В момента заралийката е щастлива при семейството си, но е категорична, че не живее при новата си половинка.

„Той обича свободата си. С Марая често ходим при него и си изкарваме много добре“, радва се Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !