Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сузанита: Не съм чела книги, но цяла България ме знае

отпечатай новината

09.10.2017 12:49 | Видян 3225 пъти | Гласували 1

Сузанита: Не съм чела книги, но цяла България ме знае

Защо скандалът около Сузанита отключи отново болестта, от която страда майка ѝ, кой е платил клипа на Луцифер и Буда и наистина ли нейни приятелки са я проклели? Тези интересни теми бяха разисквани в предаването „Папараци“. Цялото семейство даде ексклузивно интервю пред Венета Райкова.

Шенай Мурад:
Преди година се оперирах от рак на гърдата. Ракът е може би 90% стрес, а народът е много стресиран и като цяло много агресивен. Трябва да минат пет години след операцията, за да каже човек, че се е излекувал. Напоследък обаче туморните ми маркери скочиха много. Това стана след изявата на дъщеря ни и последвалите дискусии. Ние я подкрепяме, харесваме това, което прави. Много лъжи се казаха за нея. Хора, които изобщо не я познават, продължават да коментират.

Сузанита:
Трябва да се живее за мига… Досега показвах, сега трябва да доказвам коя съм. Показах тяло, показах, че съм обладана (смее се), сега трябва да докажа коя съм. Не съм чела кой знае колко книги, но цяла България говори за мен.

Орхан Мурад:
На нейната възраст (14 г. – бел.ред.) кои ли деца са чели много книги.

Сузанита:
Да, в днешно време много рядко се отваря книга да се прочете.

Шенай:
Тя от малка е много активна, дейна. От 4-годишна решава какво ще прави. За песента Луцифер и Буда никой не ѝ е помагал. Цяло лято ми колите, за да събере пари за клип.

Орхан:
Детето има харизма, тя е родена за сцена. Още от мъничка стана манекенка. Беше на четири години, когато я избраха да поднесе цветя на президента при гостуването му в Пловдив. Звездата ѝ е такава.

Сузанита:
Мои съученички са ме кълнали за смърт. Близки приятелки, които са спали у нас.

Шенай:
По-добре човек да пее и да танцува, отколкото да желае смъртта на някого. Тя един ден не е отсъствала от училище, за да ходи на участия.

Сузанита:
Пиша текстове на песни… Бих написала песен и за Гери-Никол, която също оплюха без причина. Аз съм една пред камера, друга на сцената, трета в живота. Мога да бъда много дива, много скандална, но мога да бъда и много добра и невинна… Нямам гадже. Не карам кола, тези снимки са колаж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !