Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Приятелката на Тото го заряза заради Мегз

отпечатай новината

11.10.2017 14:52 | Видян 3260 пъти

Приятелката на Тото го заряза заради Мегз

Един от най-коментираните участници във ВИП брадър – Йонислав Йотов-Тото, вече може да е с чиста съвест, когато казва, че няма приятелка. Яна Червенкова го е зарязала след очевадните му флиртове с Миглена Каканашева и Ваня Щерева в Къщата.

Това твърдят източници, близки до Тото, като уточняват, че той все още не е наясно със статуса си на „необвързан“, но подозира за краха във връзката си, пише Галерия. Тези дни Биг Брадър постави на Тото ребром въпроса за приятелката му и отношенията му с Мегз и Ваня.

Подразнен от намесата в личното му пространство, рапърът все пак призна, че е скрил пред продуцентите за гаджето си. По думите му, идеята била на приятелката му, която по неясни подбуди го убедила да го играе сингъл в Къщата.

Тото призна пред някои съквартиранти още в първите дни, че отвън го чака половинката му. Пред някои, но не пред всички. Сашка Васева бе тази, която не подозираше за семейния му статус и коментира флиртовете му с Мегз и Ваня пред цяла България.

Тото опита да замаже положението, като нарече отношенията си с двете дами чисто приятелски. Гаджето му Яна обаче, с която живее вече 6 години, не може да бъде заблудена.

„Кака Яна (така я наричат приятели – б.а.) добре познава Тото. Знае всеки негов жест и поглед и още в първите дни усети симпатиите му към Мегз и Ваня. Търпеше с надеждата това да е някаква стратегия, но той взе да прекалява. Най-много я нараниха жестовете му с пръст по дланите на Мегз“, разказва близка приятелка на Яна Червенкова.

Кака Яна все още не е изнесла багажа си от дома на Тото, защото се грижи за домашния им любимец – котката Клео. Пред близки обаче била категорична, че между тях всичко е приключило.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !