Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

The Pussycat Dolls отново заедно

отпечатай новината

12.10.2017 15:55 | Видян 1605 пъти

The Pussycat Dolls отново заедно

Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика съвсем скоро ще застанат заедно на една сцена, за да представят новите проекти на групата.

Вчера официално беше потвърдено, че момичетата от The Pussycat Dolls са решили отново да застанат на една сцена. Момичешката формация има и нов сайт и профил в Инстаграм, на който обаче все още няма информация кога ще бъде първата изява на групата след близо 8-годишна пауза.

За момента уеб страницата позволява на феновете единствено да се абонират и да последват линк към официалния профил на групата в Инстаграм.  

Разговорите между момичетата за повторното им обединение се водят от няколко години, но сега било перфектното време да се завърнат на сцената.

"Беше въпрос на време всички части на пъзела да се наредят. Исках много това да се случи, момичетата също го искаха и всички останали, за тогава то се случи!", сподели Никол Шерцингер в едно от интервютата си, които даде по повод новината.

Тя е и единствената от групата, която след разпадането ѝ през 2009 г. успя да направи успешна солова кариера, като издаде няколко самостоятелни албума и за пореден път е жури в британското издание на X Factor.

ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !