Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мегз пренаписа историята на ВИП Брадър

отпечатай новината

16.10.2017 14:29 | Видян 2275 пъти

Мегз пренаписа историята на ВИП Брадър

Топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, е най-влиятелният играч във формата за всички времена.

Вече над 10 години предаването е в родния ефир, но от продуцентския екип са категорични, че такъв играч не са имали в нито един сезон, пише хотарена. Те са виждали какви ли не случаи и за разлика от масовите претенции, тя успява да отстоява позициите си, като се обосновава с лични възгледи, принципи и устои.

Тя не проявява безпочвен инат, а застава зад собствения си морал и дългогодишен труд, като всяка седмица е с рекордни номинации, но вече месец и нещо бива спасявана от народа, който все повече ѝ симпатизира.

Според хора от екипа на Big Brother, тя влиза в графа "прецедент", тъй като всеки сезон има конкретна концепция и базов сценарий, а в случая Мегз е тази, с която се съобразяват и променят мисии и наказания, заради нейното поведение.

Тя не се трогва от негативното отношение на околните към нея, не изпада в истерични пристъпи и не успява по никакъв начин да бъде разклатена емоционално и психически.

Нещо, което променя плановете на продуцентите ежечасно. Така от любовен сезон, тазгодишният се превърна в сезона на Мегз, която по всяка вероятност и днес ще бъде спасена - все пак всички сюжетни линии се въртят около нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !