Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джулиана Гани свирила с Филхармонията

отпечатай новината

19.10.2017 12:19 | Видян 1265 пъти

Джулиана Гани свирила с Филхармонията

Силиконката Джулиана Гани разкодира своите „три висши“, с които парадира в любовното гнездо на „ВИП Брадър“. Става въпрос за основно образование, бакалавър и магистър, като по време на първото русокосата изкусителка често свирила с Пловдивската филхармония. „Идват да пеят опери, аз свиря там на някои певици, това онова, ходя да разпявам някакви хора“, разкри опита си в музикалната сфера тя.

Еротичният модел обаче отделял между 4 и 6 часа на ден в продължение на 17 години за уроци, което се оказало главен фактор за отказ от кариера в тази сфера. След като завършила музикално училище с профил „Поп и джаз пеене“, Мис Силикон 2013 сменила посоката с „Икономика на туризма“ в Пловдивския университет. „Цял живот бях учила само музика и нищо не разбирах“, изповяда се пред харизматичния Тото от „СкандаУ“ тя. Въпреки това 26-годишната красавица добавила в актива си и магистратура - „Европейски проекти“.

Междувременно суетата на Джулиана изкара от равновесие дори естрадната певица Маргарита Хранова. Изпълнителката на „Устрем“ не проумява как някой толкова млад страда от толкова комплекси относно външния си вид. Стигна се до там, че Гани намекна пред Сашка Васева, че екстеншъните й са по-важни от децата на фолкиконата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !