Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Уайнстийн се опитал да изнасили шефката на Роскино в хотел в Бер

отпечатай новината

20.10.2017 11:36 | Видян 838 пъти

Уайнстийн се опитал да изнасили шефката на Роскино в хотел в Бер

Шефката на Роскино и кинокритичката Екатерина Мцитуридзе разказа пред The Hollywood Reporter за посегателства от страна продуцента Харви Уайнстийн спрямо нея. По нейни думи тя срещнала за пръв път Уайнстийн през 2003 г. на Берлинския кинофестивал.

Това се случило в хотела, където тя правела интервю с актьора Джордж Клуни. След интервюто Уайнстийн я поканил на обяд в стаята си, на което Мцитуридзе не се съгласила. През 2004 г. на Венецианския кинофестивал Уайнстийн отново я поканил в стаята си и пак получил отказ.

Но този път Мцитуридзе проявила "дипломатичност" и му определила среща на кафе. На срещата дошъл помощник на Уайнстийн и казал, че продуцентът не се чувствал добре и отново поканил телевизионната водеща в стаята му. Тя се съгласила да отиде в присъствието на помощника, но онзи се изпарил почти веднага, след като влезли в стаята. При влизането си Мцитуридзе видяла приготвена маса и самия Уайнстийн, който бил само по халат. Той й предложил "да се отпусне" и добавил, че той в "това бил гуру".

Спасило я само пристигането на келнера, който донесъл лед за шампанското, тя успяла да се възползва от момента и избягала. Отното те се видели в Кан през 2014 и 2015 г. Уайнстийн се държал непринудено и я съветвал да "забрави за всичко" и "да бъде умно момиче".

По информация на световните медии, в продължение на 30 години продуцентът принуждавал свои сътрудници и много известни актриси към интимна близост. При отказ, той заплашвал жените, че ще имат проблеми в професионалната сфера.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !