Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Мис САЩ се отказа от титлата, за да...

Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се...

Стоян Алексиев заведе любовницата в Турция

отпечатай новината

25.10.2017 10:54 | Видян 2235 пъти

Стоян Алексиев заведе любовницата в Турция

Актьорът Стоян Алексиев продължава да мами жена си и обществото, че няма връзка с младата студентка Ивана Бобойчева, пише HotArena. Само че истината е съвсем различна и не можем да си обясним защо артистът не си признае греха и да заживее спокойно без да се крие ежечасно.

Снимка, показва похотливия старчок и младото му гадже на екскурзия в Бурса, Турция. Двамата влюбени сияят от щастие в компанията на друга двойка – най-вероятно състуденти или приятели на Ивана. В това няма нищо лошо, ако актьорът не се прави на жертва и яростно отрича тази връзка. И не само я отрича, а напада медиите: "Спрете да бъдете глупаци, спрете да бъдете нацисти, спрете да преследвате хората", директно се обърнаАлексиев към папараците в една от изповедите си.

Месец след като изтекоха скандалните снимки, на които звездата от „Откраднат живот“ бърка в гащите на младата Ивана, която може да му бъде внучка, Стоян Алексиев и любовницата му бяха засечени да си разменят страстни целувки в центъра на София.

На похотта на 66-годишния Алексиев станаха свидетели десетки софиянци в градинката пред най-автотиретния ни храм на Мелпомена. Фотографите заснеха ветерана да се целува уста в уста с метресата си, с което отврати свидетелите на акта.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !