Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Изтекоха снимки на Джулиана Гани преди операциите

отпечатай новината

27.10.2017 11:08 | Видян 3648 пъти

Изтекоха снимки на Джулиана Гани преди операциите

Джулиана Гани впечатли от самото начало съквартирантите си във „ВИП Брадър” не само с добродушния си, но пък непримирим характер, а и с пищните си форми. Докато „Мис Силикон” е шоуто, интернет бе залят от нейни снимки от преди да реши да се възползва от достиженията на пластичната хирургия.

На кадрите Джули, както я наричат всички, е без хиалуронова киселина в устните и с естествените си гърди и нос. И макар да бяха изтъкнати някои забележки, като например прекалено тънките и изрисувани вежди, почитателите на Гани оцениха високо визията й. Затова вероятно ще последва вълна от недоволство, ако феновете на моделката научат, че преди да влезе в Къщата е предплатила за втора операция на носа.

Джулиана има общо 4 операции. Първата си направила едва на 20 години и била на гърдите. Тогава пловдивчанката си сложила 400 кубика във всяка гърда, които после й се сторили „нищо” за нейната височина 1,76 см. Това е причината и за втората интервенция. При нея се решила на 600 кубика във всяка гърда. „Но имах разстояние около четири пръста, много грозно. А зърната бяха с два пръста по-надолу. За да ми оправят това трябваше трета операция”, разяснявала е Джули. При третата операция не само коригирала естетично бюста си, а и увеличила кубиците на по 950.

Операция на носа Джули си направи не толкова отдавна. Преди участието си в шоуто е предплатила втора операция на носа. Добре, че Енджи Касабие и Антон Стефанов я убедиха да помисли още веднъж дали да се подложи на втора операция на носа. Дали ще се вслуша в съветите им, сред които бе и да си намали устните, предстои да се разбере след края на риалитито, пише "Уикенд".


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !