Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ашли Джъд: Харви Уайнстийн трябва да влезе в затвора

отпечатай новината

27.10.2017 16:47 | Видян 1066 пъти

Ашли Джъд: Харви Уайнстийн трябва да влезе в затвора

Ашли Джъд бе сред първите актриси, които признаха за сексуалните посегателства, които се е наложило да изтърпят от продуцента Харви Уайнстийн.

В интервю в предаването Добро утро, Америка актрисата заяви, че той очевидно е болен човек. “Разбирам, че ти си болен и страдащ, но има помощ дори за такива като теб също. И зависи само от теб да потърсиш тази помощ,” казва Джъд. Актрисата е категорична, че той “абсолютно трябва да отиде в затвора”, ако обвиненията в изнасилвания са истина.

Посегателството срещу нея е било много отдавна, през 1996 г. Но въпреки това явно е било доста травмиращо, защото актрисата се разплака в интервюто, разказвайки за случая.

Тя разкрива, че е станало “по изпитания сценарий”, както с всички останали момичета – негов помощник я води в хотелската му стая, след обяснение, че не се чувства добре. Уайнстийн първо предложил да й направи масаж, а когато тя отказала, я помолил тя да му направи. Той не чувал нейното “не”. Ашли Джъд предпочела да не сяда, за да може по-лесно да избяга. Похотливият продуцент й се нахвърлил, но тя успяла да избяга.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !